Een kleine tattoo of fine line tattoo is een sieraad op je jezelf. Mooi sierlijk en elegant. Dit kan ook stoer en sterk bij je staan in de vorm van een tekst bijvoorbeeld.

Bij studio fine lines hoef je niet in een volle drukke tattoo studio te zitten waar je jezelf al snel ongemakkelijk kan voelen. Nee, privacy en veiligheid staat centraal. In een rustige omgeving met jou als enige klant kan ik je goed op je gemak stellen, mocht je het zetten van de tatoeage spannend vinden.

Stuur je ontwerp of ideeen door naar info@studio-finelines.nl of via whats app op 0640021994.

Wat kost het?

Voor een tattoo geldt een start tarief van €75,-. Dit geld voor alle tatoeages en ook de mini tattoos. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van het ontwerp, het formaat, de plek op het lichaam en de tijd die er nodig is om de tattoo te zetten. Je ideeen kun je mailen naar info@studio-finelines.nl, zodat een prijs bepaald kan worden.

Waar moet ik rekening mee houden

Neem 24 uur voor de behandeling geen:

  • Alcohol
  • Koffie
  • Drugs

Aspirine of andere bloedverdunnende medicatie

Dit kan er voor zorgen dat je meer gaat bloeden tijden het tatoeëren. Dit kan de kwaliteit, de tatoeage en het genezingsproces op een negatieve manier beïnvloeden.

Helaas is het dan niet mogelijk om getatoeëerd te worden. Er is te weinig bekend over de gevolgen hier van. Stel je afspraak daarom uit. Voorkomen is altijd beter dan genezen!

Slik je antibiotica of heb je deze in de afgelopen 10 dagen geslikt? Ook dan is het niet mogelijk om getatoeëerd te worden.

Voorbeelden