Bij powder brows worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment met een dunne naald. Dit wordt op een subtiele manier ingebracht, waardoor je een hele natuurlijke wenkbrauw kunt creëren. Dit is een van de nieuwste technieken op het gebied van permanente make up. Het kent veel verschillende namen (powder brows, ombre brows, schaduw wenkbrauwen) allemaal is het hetzelfde.

Andere technieken zoals hair strokes kunnen ook gezet worden bij Studio Fine Lines. Echter zijn hairstrokes maar voor weinig huidtype geschikt en niet altijd het meest natuurlijk. Vaak kan wel een combinatie van schaduw en strokes gemaakt worden.

Voordelen

 • Geschikt voor alle huidtype
 • Heel natuurlijk poedereffect
 • Wakker worden met mooie wenkbrauwen
 • Geen beschadiging van de huid
 • Zeer goed toe te passen
 • Bijna geen roodheid of zwelling
 • Geen kale plekken
 • Geen littekens
 • Waterproof

Het proces:

+ Intakegesprek
Tijdens een intake en kennismaking gesprek, zullen we samen kijken naar wat de perfercte make-up is voor u en alvast wat voortekenen. Uw wensen en mijn deskundigheid zullen we samenvoegen, om zo de perfecte make-up voor u te creëren. Tijdens het intake gesprek zal ik u informeren over de pigmentatie behandeling en al uw vragen beantwoorden, zodat u goed voorbereid naar de salon komt op de dag van de daadwerkelijke pigmentatie.
+ De behandeling

We beginnen de pigmentatie behandeling met voortekenen. De tekening moet voor ons beiden perfect zijn. We nemen dus goed de tijd om een perfect passende vorm te maken. Hierna begint pas begint de pigmentatie behandeling. Na de behandeling krijgt u van mij instructies over de nazorg van uw permanente make-up en een verzorgende crème.

Het is heel logisch en veel voorkomend dat u wat nerveus bent voor de behandeling. Dat is volstrekt logisch. Geef dit vooral aan en ik doe mijn best de behandeling zo prettig en comfortabel mogelijk voor u te maken.

+ De genezing

De permanente make up zal direct na de behandeling donkerder zijn dan u zelf gewend bent met tekenen. Dit komt doordat het pigment nog in de opperhuid zit. Dit gaat vervellen na ongeveer een week. Hierna is de permanente make up een stuk lichter en heeft het nog 5 weken de tijd nodig om weer terug op kleur te komen.

Het genezingsproces:

Het is belangrijk dat u goed de nazorg instructies opvolgt. Dit is namelijk net zo belangrijk als de plaatsing zelf! U krijgt van mij de nazorg goed uitgelegd op papier mee en een helende crème voor thuis gebruik. Het aller belangrijkste is dat u de permanente make up 1 week droog en uit de zon houdt. Houdt hier dus rekening mee met het inplannen van uw afspraken. Plan dus niet uw afspraak vlak voor uw zon vakantie.

+ De nabehandeling
De nabehandeling vindt daarom na 6 weken plaats. Hierbij controleer ik nog een keer de vorm van de permanente make up en werk ik eventuele lichter geworden plekjes bij. Ook kan hier de permanente make up ook nog donkerder gemaakt worden indien dit gewenst is.
+ Nazorg
Permanente make-up moet worden bijgehouden omdat deze gaat vervagen in de loop van de tijd. Gemiddeld dient u terug te komen voor een touch up na ongeveer 2 tot 3 jaar. Het kan per persoon verschillen na hoelang u weer terug moet komen voor een touch up behandelingen. De ene huid stoot meer af dan de andere en veel zonlicht of geen gebruik van een spf kan de wenkbrauwen sneller doen vervagen.

 

Correctie en herstel en oude permanente make up

Heeft u oude permanente make up die niet meer mooi in vorm is of de kleur is niet meer naar wens? Uw wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld grijs, blauw of rood geworden. Dan is een correctie behandeling passend voor u. Met een correctie behandeling wordt de kleur weer mooi bruin gebracht. Let wel op dat het corrigeren van oude PMU wenkbrauwen vaak niet met 1 behandeling lukt. Dit komt namelijk doordat de oude permanente make up vaak te diep in de huid is gezet. Hierdoor moeten we laagjes nieuwe pigment opbouwen om zo de oude kleur mooi te coveren.
In sommige gevallen is de huid te verzadigd met de oude permanente make up. Dan past en geen nieuw pigment meer bij. In deze gevallen is een laser behandeling nodig. Hiermee wordt oud pigment uit de huid gelaserd, hierna kan weer nieuwe permanente make up geplaatst worden.

Meer informatie vindt u op de laser pagina.

Voor een correctie behandeling is altijd een intake gesprek noodzakelijk om u zo goed te informeren over het proces. Tijdens een intake kan dan ook een prijs indicatie gegeven worden.

Permanente make up tijdens zwangerschap en borstvoeding

Tijdens de zwangerschap is het niet mogelijk om een permanente make up behandeling uit te voeren. Dit komt omdat er tijdens de behandeling risico ontstaat op een ontsteking. Omdat je tijdens de zwangerschap niet alle anti-biotica mag slikken mag er geen behandeling uitgevoerd worden. Ook spelen hormonen een grote rol en kunnen die ervoor zorgen dat het resultaat niet optimaal is.

Prijzen

Permanente Make-up Nieuw Details Prijs
Intake gesprek permanente make-up €00,00
Schaduw/Ombre wenkbrauwen €400,00
Infralash (lijn tussen de wimperrand) €225,00
Eyeliner boven €300,00
Eyeliner onder €175,00
Eyeliner boven en onder €430,00
Full lips €450,00
Correctie behandeling van pmu en tattoo €125,00
Correctie en herstel van kleur en vorm van foutieve pmu of tattoo. Het alternatief voor laseren. 
Permanente Make-up Refresh
(tot <1 jaar na de eerste behandeling)
Details Prijs
Schaduw / Ombre wenkbrauwen €150,00
Permanente Make-up Refresh
( 1 -2 jaar na de eerste behandeling)
Details Prijs
Schaduw / Ombre wenkbrauwen €200,00

Informatie prijzen

 • Prijzen PMU Nieuw zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen, epileren van de wenkbrauwen, de behandeling, één gratis nabehandeling en verzorgende crème voor thuisgebruik.. De behandelingen zijn dus inclusief één nabehandeling.
 • Prijzen PMU Refresh zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen, epileren van de wenkbrauwen, de refresh behandeling en verzorgende crème voor thuisgebruik.
 • Bij nieuwe PMU behandelingen is één gratis nabehandeling inbegrepen. De nabehandeling dient binnen 8 weken plaats te vinden. Voor extra nabehandelingen wordt €75,- aan kosten in rekening gebracht. De extra nabehandeling dient binnen 16 weken plaats te vinden.
 • Prijzen PMU refresh behandelingen zijn uitsluitend voor klanten waarbij de eerste PMU door Studio Fine Lines is gezet. In andere gevallen kan het zijn dat een nieuw prijs van toepassing is. Een intake gesprek is altijd verplicht wanneer u permanente make up elders heeft laten zetten.
  Bij verhindering, ontvangen wij graag 24u voorafgaand aan uw behandeling een bericht, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd 50% in rekening te brengen.

Resultaten

Wat zeggen klanten?

Mijn wenkbrauwen zijn op een zeer nauwkeurige professionele manier aangebracht. Marjolein is een vakvrouw die alles rustig en duidelijk uitlegt. Het presentje tesamen met de informatie wat ik mee naar huis kreeg was een kers op de taart. Aanrader dus!! Ik ben er blij mee!

– Veronique de Keizer

Heb bij Studio Fine Line een pmu behandeling voor mijn wenkbrauwen laten doen en een scalp pigmentatie. Beiden zijn zeer professioneel uitgevoerd. Tot volle tevredenheid. Marjolein heeft goede Info gegeven. Zij stelt je op je gemak en is zeer vriendelijk. Ik ben dik tevreden en zou iedereen aanraden naar Studio Fine Line te Gouda te gaan.

– The Jansen

Mijn wenkbrauwen waren transparant! Maar nu heb ik prachtige zachtbruine wenkbrauwen die mijn gezicht zoveel meer expressie geven. Marjolein heeft echt vakwerk geleverd met goede informatie vooraf, maar ook tijdens en na de behandeling.

– Marjet Hamel

Zo precies als Marjolein werkt, het is echt vakvrouwschap. En, pijnloos ook! Ik ben superblij met mijn wenkbrauwen

– Annechien Foeth

Fijne en gezellige salon. Goed persoonlijk advies en informatie voor na de behandeling. Een grote aanrader!

– Daphne van der Geest

Aan Marjolein kan je je permanente make-up als geen ander toevertrouwen. Ze neemt je rustig mee in alle stappen van het proces en legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Met haar ervaring weet ze precies welke kleur en vorm het beste past. Wat ben ik super blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen, een absolute aanrader!

– Linda

Marjolein is erg secuur, neemt de tijd om je wenkbrauw eerst goed te tekenen. Perfect eindresultaat! Erg blij mee

– Petra Rietveld