Met deze micro needling methode kunnen mensen met dunner wordend haar weer een vollere haardos krijgen. Deze methode geeft bij nagenoeg iedereen binnen 6 maanden tot dubbel zo veel haar. Een speciaal ontwikkeld serum wordt met een naald bij de stamcellen van het haar gebracht, waardoor de haarfollikel gestimuleerd wordt nieuw haar te produceren. Het product bevat geen hormonen maar Growth Factors.

Deze methode heeft succes bij zowel mannen als vrouwen en het haar zal geleidelijk dikker worden.

Stamcell therapie is een mooie aanvulling op de scalp micro pigmentatie behandelingen. Met scalp pigmentatie is er direct zichtbaar resultaat. Met beide behandelingen pakken we uw kaalheid aan en hoeft u zich nooit meer kaal te voelen. Stop your hair loss now!

Wat veroorzaakt haaruitval en dunner wordend haar?

Veel vrouwen krijgen dunner haar ten gevolge van de menopauze of door het gebruik van de pil. De hormoon veranderingen hebben grote invloed op de groei van het haar. De oorzaak van bijna al het haarverlies is de gevoeligheid voor mannelijke hormonen. Dihydrotestosteron (DHT) is een echte killer voor je haar. DHT is een mannelijk hormoon en komt bij zowel mannen als vrouwen voor. DHT is een speciale testosteron maar is wel 3 keer sterker dan testosteron.

DHT wordt gevormd onder invloed van het enzym 5-alpha-reductase. Dit enzym is verantwoordelijk voor de omzetting van gewone testosteron in DHT. Ieder mens produceert DHT maar bij mensen met haaruitval en dunner wordend haar zijn de haarzakjes extra gevoelig voor DHT. DHT verstoord de normale werking van de haarfollikels. Hierdoor wordt de aanwas van nieuwe haargroei belemmerd. Dit leidt tot dunner wordend haar en haarverlies.

Voor optimale haargroei is het belangrijk dat de vorming van DHT wordt afgeremd. Met behulp van lotions en vitamine pillen, kunnen we de DHT afremmen en de haarfollikels en het haar beschermen. Deze producten bevatten geen hormonen of finasteride maar zijn op plantaardige basis.

De haargroei behandeling

Als je last hebt van dunner wordend haar of haaruitval, wil je niet alleen dat de haaruitval stopt maar ook dat er nieuw haar bijkomt. Met een speciale micro-needling techniek kan dit. De micro-needling behandeling is een behandeling waarbij op gecontroleerde wijze minuscule kleine gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierin brengen we een speciaal geprepareerd serum. Dit serum bevat 7 Keratine Growth Factors. Dit zijn speciale aminozuren die je eigen haarmatrix stimuleren om haarfollikels te vormen of te activeren. Micro-needling wordt niet als pijnlijk ervaren en er komen geen korstjes na de behandeling.

Aanvullend op de micro-needling behandeling is het belangrijk dat u thuis de ‘Scalp hair loss solution’ lotion gebruikt. Tijdens de micro-needling behandeling planten we zaadjes en deze lotion is het water voor de zaadjes, zodat ze kunnen ontkiemen en gaan groeien. Deze lotion is een kruidenoplossing die uw haar sterker en dikker maakt. Tevens beschermt de lotion tegen de werking van DHT, de echte oorzaak van haaruitval. Dit resuleert in een volle, vitale haardos. De eerste resultaten zijn al na 6 weken waarneembaar.

Hoeveel kost de behandeling en hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Voor zichtbaar resultaat dient u tussen de 4 en 6 behandelingen te ondergaan. Hierbij is het van belang dat u dagelijks de speciale scalp hair lotion gebruikt. Deze ontvangt u bij de eerste sessie. De prijs van de eerste sessie is €175,- inclusief de scalp lotion. De volgende sessies zijn €125,- per sessie.