Sta jij iedere ochtend heel lang voor de spiegel om je eyeliner perfect te tekenen en ben je dat helemaal zat? Dan is permanente make-up eyeliner voor jou de oplossing. Je wordt wakker met eyeliner. Hoe mooi is dat? Er zijn verschillende soorten eyeliners mogelijk en worden altijd volledig naar uw wens op maat gemaakt.

Hoe wordt PMU eyeliner toegepast?

Met een pmu eyeliner brengen we pigment in de huid van je ooglid aan, vaak aan de wimperrand. Je hebt verschillen in soorten eyeliners. Een eyeliner geeft optisch een diepte aan de ogen. Zo kunnen de ogen groter lijken, de wimpers voller en geeft het een frisse blik. Het bespaart veel tijd iedere morgen.

Maar andere redenen om permanente eyeliner te nemen zijn:

  • Allergie of gevoelig voor make-up
  • Je wilt niet dat je make-up uit loopt
  • Je hebt geen wimpers meer door een aandoening
  • Je vindt het moeilijk om zelf make-up aan te brengen

Het proces:

+ Intakegesprek

Tijdens een intake en kennismaking gesprek, zullen we samen kijken naar wat de perfercte make-up is voor u en alvast wat voortekenen. Uw wensen en mijn deskundigheid zullen we samenvoegen, om zo de perfecte make-up voor u te creëren. Tijdens het intake gesprek zal ik u informeren over de pigmentatie behandeling en al uw vragen beantwoorden, zodat u goed voorbereid naar de salon komt op de dag van de daadwerkelijke pigmentatie.

+ De behandeling

We beginnen de pigmentatie behandeling met voortekenen. De tekening moet voor ons beiden perfect zijn. We nemen dus goed de tijd om een perfect passende vorm te maken. Hierna begint pas begint de pigmentatie behandeling. Na de behandeling krijgt u van mij instructies over de nazorg van uw permanente make-up en een verzorgende crème.

Het is heel logisch en veel voorkomend dat u wat nerveus bent voor de behandeling. Dat is volstrekt logisch. Geef dit vooral aan en ik doe mijn best de behandeling zo prettig en comfortabel mogelijk voor u te maken.

+ De genezing

De permanente make up zal direct na de behandeling donkerder zijn dan u zelf gewend bent met tekenen. Dit komt doordat het pigment nog in de opperhuid zit. Dit gaat vervellen na ongeveer een week. Hierna is de permanente make up een stuk lichter en heeft het nog 5 weken de tijd nodig om weer terug op kleur te komen.

Het is belangrijk dat u goed de nazorg instructies opvolgt. Dit is namelijk net zo belangrijk als de plaatsing zelf! U krijgt van mij de nazorg goed uitgelegd op papier mee en een helende crème voor thuis gebruik. Het aller belangrijkste is dat u de permanente make up 1 week droog en uit de zon houdt. Houdt hier dus rekening mee met het inplannen van uw afspraken. Plan dus niet uw afspraak vlak voor uw zon vakantie.

+ De nabehandeling

De nabehandeling vindt daarom na 6 weken plaats. Hierbij controleer ik nog een keer de vorm van de permanente make up en werk ik eventuele lichter geworden plekjes bij. Ook kan hier de permanente make up ook nog donkerder gemaakt worden indien dit gewenst is.

+ Nazorg

Permanente make-up moet worden bijgehouden omdat deze gaat vervagen in de loop van de tijd. Gemiddeld dient u terug te komen voor een touch up na ongeveer 2 tot 3 jaar. Het kan per persoon verschillen na hoelang u weer terug moet komen voor een touch up behandelingen.

 

Permanente make up tijdens zwangerschap en borstvoeding

Tijdens de zwangerschap is het niet mogelijk om een permanente make up behandeling uit te voeren. Dit komt omdat er tijdens de behandeling risico ontstaat op een ontsteking. Omdat je tijdens de zwangerschap niet alle anti-biotica mag slikken mag er geen behandeling uitgevoerd worden. Ook spelen hormonen een grote rol en kunnen die ervoor zorgen dat het resultaat niet optimaal is.

Prijzen

Permanente Make-up Nieuw Details Prijs
Intake gesprek permanente make-up €00,00
Schaduw/Ombre wenkbrauwen €400,00
Infralash (lijn tussen de wimperrand) €225,00
Eyeliner boven €300,00
Eyeliner onder €175,00
Eyeliner boven en onder €430,00
Full lips €450,00
Correctie behandeling van pmu en tattoo €125,00
Correctie en herstel van kleur en vorm van foutieve pmu of tattoo. Het alternatief voor laseren. 
Permanente Make-up Refresh
(tot <1 jaar na de eerste behandeling)
Details Prijs
Schaduw / Ombre wenkbrauwen €150,00
Permanente Make-up Refresh
( 1 -2 jaar na de eerste behandeling)
Details Prijs
Schaduw / Ombre wenkbrauwen €200,00

Informatie prijzen

  • Prijzen PMU Nieuw zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen, epileren van de wenkbrauwen, de behandeling, één gratis nabehandeling en verzorgende crème voor thuisgebruik.. De behandelingen zijn dus inclusief één nabehandeling.
  • Prijzen PMU Refresh zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen, epileren van de wenkbrauwen, de refresh behandeling en verzorgende crème voor thuisgebruik.
  • Bij nieuwe PMU behandelingen is één gratis nabehandeling inbegrepen. De nabehandeling dient binnen 8 weken plaats te vinden. Voor extra nabehandelingen wordt €75,- aan kosten in rekening gebracht. De extra nabehandeling dient binnen 16 weken plaats te vinden.
  • Prijzen PMU refresh behandelingen zijn uitsluitend voor klanten waarbij de eerste PMU door Studio Fine Lines is gezet. In andere gevallen kan het zijn dat een nieuw prijs van toepassing is. Een intake gesprek is altijd verplicht wanneer u permanente make up elders heeft laten zetten.
    Bij verhindering, ontvangen wij graag 24u voorafgaand aan uw behandeling een bericht, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd 50% in rekening te brengen.

Resultaten

Wat zeggen klanten?

Mijn wenkbrauwen zijn op een zeer nauwkeurige professionele manier aangebracht. Marjolein is een vakvrouw die alles rustig en duidelijk uitlegt. Het presentje tesamen met de informatie wat ik mee naar huis kreeg was een kers op de taart. Aanrader dus!! Ik ben er blij mee!

– Veronique de Keizer

Heb bij Studio Fine Line een pmu behandeling voor mijn wenkbrauwen laten doen en een scalp pigmentatie. Beiden zijn zeer professioneel uitgevoerd. Tot volle tevredenheid. Marjolein heeft goede Info gegeven. Zij stelt je op je gemak en is zeer vriendelijk. Ik ben dik tevreden en zou iedereen aanraden naar Studio Fine Line te Gouda te gaan.

– The Jansen

Mijn wenkbrauwen waren transparant! Maar nu heb ik prachtige zachtbruine wenkbrauwen die mijn gezicht zoveel meer expressie geven. Marjolein heeft echt vakwerk geleverd met goede informatie vooraf, maar ook tijdens en na de behandeling.

– Marjet Hamel

Zo precies als Marjolein werkt, het is echt vakvrouwschap. En, pijnloos ook! Ik ben superblij met mijn wenkbrauwen

– Annechien Foeth

Fijne en gezellige salon. Goed persoonlijk advies en informatie voor na de behandeling. Een grote aanrader!

– Daphne van der Geest

Aan Marjolein kan je je permanente make-up als geen ander toevertrouwen. Ze neemt je rustig mee in alle stappen van het proces en legt duidelijk uit wat ze gaat doen. Met haar ervaring weet ze precies welke kleur en vorm het beste past. Wat ben ik super blij met mijn mooie nieuwe wenkbrauwen, een absolute aanrader!

– Linda

Marjolein is erg secuur, neemt de tijd om je wenkbrauw eerst goed te tekenen. Perfect eindresultaat! Erg blij mee

– Petra Rietveld