In een woord heerlijk!

Ik ben altijd blij als ik weer naar Marjolein mag, in een woord heerlijk! Ze neemt echt de tijd voor je en haar massage is echt goed, ook vaak afwisselend. De sfeer is ontspannend en ze heeft altijd heerlijke muziek op staan. Komt zelf met ideeën, maar is niet opdringerig om je iets aan te smeren. Zij is zeker een aanrader, je voelt je herboren als je bij haar vandaan komt. Top!

Altijd gezellig en heerlijk om zo lekker verwend te worden

De massage tussen de behandelingen door is een ware traktatie!

Fijn en ontspannend

Fijn en ontspannend. Marjolein denkt fijn mee en weet wat ze doet!

Echt een aanrader! Ik ga zeker vaste klant worden.

Heerlijke gezichtsbehandeling gehad met massage. Heerlijk ontspannen en Marjolein is heel vriendelijk en professioneel. Echt een aanrader! Ik ga zeker vaste klant worden.

Een echte aanrader dus!

Marjolein heeft mijn wimpers geverfd en ik ben heel blij met het eindresultaat. Bij iedere stap verteld ze je wat ze gaat doen, zodat je heel ontspannen in de stoel kunt liggen. Ze stelt je erg op je gemak, denkt met je mee en geeft goede adviezen. Een echte aanrader dus!

Zeker een aanrader om een keer langs te gaan!

Marjolein is van alle markten thuis. Van feest make-up, nagels, gezichtsbehandelingen en wimperextensions. Over alles ben ik echt tevreden! Ze werkt heel zorgvuldig, hygiënisch en is prettig in de omgang.

Zeker een aanrader om een keer langs te gaan!

Zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding!

Een ontzettende fijne ervaring gehad bij marjolein! Ze kan je compleet op je gemak brengen en ze werkt heel erg secuur. Ik had door haar mijn wimper extensions laten doen en ze bleven langer dan een maand zitten! Zeer tevreden met de prijs kwaliteit verhouding!

Super blij mee!

Ik ben hier een aantal maal naar tevredenheid geholpen. Hele fijne gezichtsbehandelingen, ook voor mijn droge/gevoelige huid. Professioneel aanbrengen van wimperextensions. En mooi verven en verzorgen van wenkbrauwen. Super blij mee!

Ik heb heerlijk kunnen ontspannen tijdens de massage.

De ontvangst was vriendelijk, in een kamer die rustig en professioneel is.
Ik heb heerlijk kunnen ontspannen tijdens de massage. Deze werd vakkundig uitgevoerd en ik ga zeker vaker terug.

Heb een super gezichtsbehandeling gehad met Marjolein!

Heb een super gezichtsbehandeling gehad met Marjolein!

ik ben bijzonder blij me het resultaat en de service!

Ik ben voor een manicure naar fine lines gekomen en ik ben bijzonder blij me het resultaat en de service! Ik zal zeker nog een keer langskomen voor de kwaliteit maar ook zeker voor de gezelligheid!

Enthousiaste en professionele meid!

Enthousiaste en professionele meid! Hele fijne gezichtsbehandeling met persoonlijk advies. Ik kreeg echt het gevoel dat ze het leuk vind je te verwennen.

Geweldige service.

Ik heb een gezichtsbehandeling gehad en dit was super fijn erg rustgevend en ontspannend ik raad haar zeker aan ze is ook erg vriendelijk en proffesioneel. Geweldige service.

Goede service en vriendelijk personeel, blij met het resultaat!

Ik heb een gezichtsbehandeling gedaan bij Marjolein. Goede service en vriendelijk personeel, blij met het resultaat!