Permanente make-up is de uitkomst voor als u het zat bent elke ochtend uw make-up aan te moeten brengen. Met permanente make-up heeft u altijd de meest perfecte wenkbrauwen of een strakke waterproof eyeliner.

Intakegesprek

Tijdens een intake en kennismaking gesprek, zullen we samen kijken naar wat de perfecte make-up is voor u en alvast wat voortekenen. Uw wensen en mijn deskundigheid zullen we samenvoegen, om zo de perfecte make-up voor u te creëren. Tijdens het intake gesprek zal ik u informeren over de pigmentatie behandeling en al uw vragen beantwoorden, zodat u goed voorbereid naar de salon komt op de dag van de daadwerkelijke pigmentatie.

De behandeling

We beginnen de pigmentatie behandeling met voortekenen. De tekening moet voor ons beiden perfect zijn, dan pas begint de pigmentatie behandeling. Na de behandeling krijgt u van mij instructies over de nazorg van uw permanente make-up en een verzorgende crème.

Meestal moet een pigmentatie in meerdere behandelingen. Ik zie u daarom na 6 weken weer terug in de salon. Tijdens deze nabehandeling kijk ik eerst naar hoe de pigmentatie op uw huid gepakt heeft en werk ik zo nodig de pigmentatie op sommige plekken bij. Ook hier luister ik eerst naar uw wensen.

U kunt lekker gaan genieten van uw permanente make-up!

Nazorg

Permanente make-up moet worden bijgehouden omdat deze gaat vervagen in de loop van de tijd. Gemiddeld dient u terug te komen voor een touch-up na ongeveer 2 tot 3 jaar.

De behandelingen worden volledig uitgevoerd volgens de richtlijnen van de GGD en de praktijk heeft een vergunning voor het plaatsen van permanente make-up.

Correctie en herstel

Heeft u oude pmu die niet meer mooi in vorm is of de kleur is niet meer naar wens? Uw wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld grijs of blauw geworden of uw eyeliner is te breed geworden. Heeft u een tatoeage die u verwijderd wilt hebben? Dan is een correctie behandeling de oplossing. We gebruiken geen laser maar een naaldtechniek. Hierbij maak ik de door de huid gemaakte kapsels die om het pigment heen zitten los, waardoor het pigment afgevoerd kan worden door de huid. Een pijnlijke laser behandeling is niet nodig. Op deze manier komt u veilig en pijnloos van uw oude pmu of tatoeage af.

Resultaten

Prijzen

Permanente Make-up Nieuw Details Prijs
Intake gesprek permanente make-up €00,00
Schaduw/Ombre wenkbrauwen €375,00
Infralash (lijn tussen de wimperrand) €225,00
Eyeliner boven €300,00
Eyeliner onder €175,00
Eyeliner boven en onder €430,00
Full lips €450,00
Correctie behandeling van pmu en tattoo €125,00
Correctie en herstel van kleur en vorm van foutieve pmu of tattoo. Het alternatief voor laseren. 
Permanente Make-up Refresh
(tot <1 jaar na de eerste behandeling)
Details Prijs
Schaduw / Ombre wenkbrauwen €150,00
Permanente Make-up Refresh
( 1 -2 jaar na de eerste behandeling)
Details Prijs
Schaduw / Ombre wenkbrauwen €200,00

Informatie prijzen

  • Prijzen PMU Nieuw zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen, epileren van de wenkbrauwen, de behandeling, één gratis nabehandeling en verzorgende crème voor thuisgebruik.. De behandelingen zijn dus inclusief één nabehandeling.
  • Prijzen PMU Refresh zijn inclusief: intakegesprek, voortekenen, epileren van de wenkbrauwen, de refresh behandeling en verzorgende crème voor thuisgebruik.
  • Bij nieuwe PMU behandelingen is één gratis nabehandeling inbegrepen. De nabehandeling dient binnen 8 weken plaats te vinden. Voor extra nabehandelingen wordt €75,- aan kosten in rekening gebracht. De extra nabehandeling dient binnen 16 weken plaats te vinden.
  • Prijzen PMU refresh behandelingen zijn uitsluitend voor klanten waarbij de eerste PMU door Studio Fine Lines is gezet. In andere gevallen is de nieuwprijs van toepassing en een (gratis en vrijblijvend) intake gesprek noodzakelijk.

Bij verhindering, ontvangen wij graag 24u voorafgaand aan uw behandeling een bericht, anders zijn wij genoodzaakt de gereserveerde tijd 50% in rekening te brengen.

Actie

Neem 2 permanente make up behandelingen of breng een vriendin voor permanente make up en ontvang een gratis lashlift of reinigende gezichtsbehandeling t.w.v. €45,00 cadeau!